Der havde været natteløb dagen før til tidlig morgen, så der blev sovet længe.
jeg stod op som en zombi og var den første oppe cirka klokken 11:00 vår jeg lidt senere kommer i tange om min stemme er fuld kommen hæs, og lyder som om jeg havde været på ørkenvantring. Der blev stillet op til frokost som sædvanligt med forskelig brød og pålæg.
der efter skete dagens fejl jeg glemte brogensæbe på gryden til opvaskevadet!
senere hen af eftermiddagen tog vi det ene rafte bord ned. Til aftensmad skulle der lave chili con carne men det jeg var nede og finde indgradigenser med Nicolai var der ingen krydderier og halvtomt, vi fik i vært fald hoved indgradigenserne. det færdige resultat var rigtig godt (: efter maden drug vi afsted til afslutningslegrebålet med efter fuldt koncert med Scarlet Pleasure.